Dogodki

Pripravljeni? Na mesta…3, 2, 1 start!

Preteklih 5 dogodkov

Šport je fajn
Načrtovano
Dogodki Novice
OŠ ob Dravinji, jedilnica
Konjiška atletska šola KAŠ v okviru projekta KAŠ-eva akademija zdravega življenja vabi na brezplačno animacijsko predavanje z naslovom: šport je fajn, ki bo potekalo v sredo 5. 9. 2018 ob 17.30 uri na OŠ Ob Dravinji. Nekdanja atletinja in trenerka atletike, Natalija Leskovar, bo skozi zanimive aktivnosti, prilagojene najmlajšim – otrokom starim od 3 do 8 let – in njihovim staršem predstavila dobre strani športa in gibanja.  Dogodek je BREZPLAČEN! Lokacija: OŠ ob Dravinji Ura: 17.30 Predava: Natalija Leskovar Več informacij na: Mobi: 051 655 900 E-mail: info@ad-kas.si Projekt sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.
Šport in humanitarnost
Načrtovano
Dogodki Novice
Predstavitev projekta 42 x 42, gost: Bogomir Dolenc. V 42 dneh bo pretekel 42 maratonskih razdalj, s svojim podvigom pa zbira sredstva za Male viteze – ustanovo, ki pomaga otrokom, obolelim za rakom. Pred kratkim je obiskal Radio Rogla in tekače Konjiške atletske šole, v našem pogovoru pa je spregovoril o tem, ali je nor, zakaj pomaga malim vitezom in Maratonu z dušo. Konjičani ga bodo kmalu imeli priložnost spoznati na predavanju o njegovi zgodbi, in sicer 19. junija ob 19.00 v konjiškem Domu kulture. Bogomir Dolenc, ki bo pretekel 42 maratonov v 42 dneh, bo v konjiškem Domu kulture predaval o svoji zgodbi 19. junija ob 19.00. Gostje: Bogogomir Dolenc, Tadeja Herček
Šport je igra
Načrtovano
Dogodki Novice
Atletski stadion OŠ Ob Dravinji, ob 17.30 do 18.30 Predava: Boris Podpečan
[PREDAVANJE] Primerna športna oprema in testiranje športne opreme
Načrtovano
Dogodki Novice
OŠ ob Dravinji, atletska steza
Konjiška atletska šola KAŠ v okviru projekta KAŠ-eva akademija zdravega življenja vabi na brezplačno predavanje, ki bo potekalo v sredo 30. 5. 2018 ob 17.00 uri na OŠ Ob Dravinji. Nekdanja atletinja in trenerka atletike, Natalija Leskovar, bo predavala na temo: primerna športna oprema. Predavanje je namenjeno vsem rekreativnim tekačem in ljubiteljem gibanja, po predavanju pa bo na voljo tudi testiranje športne opreme.  Dogodek je BREZPLAČEN! Lokacija: OŠ ob Dravinji Ura: 17.00 Predavatelji in gosti: Natalija Leskovar, Matevž Maček, Januš Janc, Miha Sever Več informacij na: Mobi: 051 655 900 E-mail: info@ad-kas.si Projekt sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.