Politika zasebnosti

Piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve.

Upravljanje piškotov

Shranjevanje in upravljanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnika, kar mu omogoča, da po želji omeji ali onemogoči piškotke. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, je mogoče tudi enostavno izbrisati.

Katere piškotke uporabljamo?

Domena Ime piškotka Namen Veljavnost
.teci.si PHPSESSID Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami. Seja
.teci.si cookie_notice_accepted Piškotek služi avtomatskemu zaznavanju, da ste piškotke sprejeli ali ne. 1.leto
.teci.si wordfence_verifiedHuman Piškotek se uporablja za zaščito pred zlorabo na spletni strani. 1.dan

Onemogočenje piškotkov

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. V nastavitvah brskalnika lahko piškotke izklopite. Kako:

Če piškotke izklopite, spletna stran morda več ne bo delovala pravilno in bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene. Kjub izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje spletne strani.

Scroll to Top